Rannetuet

Camp Selection Soft Pehmeä rannetuki 35204
45,49 / 56,41 €

Selection pehmeä ja joustava rannetuki on valmistettu sileästa, modernista, ihoa myötäilevästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää, sekä tuntuu mukavalta sitä vasten. Selectionin pehmeässä rannetuessa on muotoiltu muovinen tukilasta volaaripuolella ja joustavampi suora muovilasta dorsaalipuolella. Tukilastat voidaan irrottaa. Kaksiosainen kiinnitys tekee tuen avaamisen ja sulkemisen helpoksi yhdellä kädellä. Peukalo-nauhaa voi myös säätää. Materiaalia voi muotoilla saksilla optimaalisen istuuvuden löytämiseksi.

Käyttöalueet: Kun rannetta tarvitsee suojata rasitukselta esim. tulehdukset, työssä aiheutuvat rasitusvammat sekä reumaattiset tai kulumaan liittyvät muutokset.

Koot: S-XL

De Royal Manex Rheuma Pollus, Peukalollinen rannetuki EU2022
55,65 / 69,00 €

Peukalollinen rannetuki antaa lisätukea ranteelle ja peukalon CMC-nivelelle. Peukaloa tukee teräksinen jousi, joka voidaan säätää yksilöllisesti. Tukea antaa lisäksi muovinen lasta. Valmistettu SoftTexistä.

Käyttöalueet: Nivelreuma, artroosi, osteoporoosin oireet ja erilaiset kiputilat ranteessa ja peukalossa.

Koot: XXS-XXL

De Royal Manex Rheuma, lyhyt malli EU2020
46,37 / 57,50 €

Suora rannetuki, joka on valmistettu erityisesti reumapotilaille. Rannetta tukee hihnan lisäksi muovinen lasta, jolla vähennetään ranteeseen kohdistuvaa rasitusta. Valmistettu SoftTexistä.

Käyttöalueet: Niveltulehdus, osteoartroosi, reuman ja osteoporoosin oireet ja erilaiset kiputilat ja rasitusvammat.

Koot: XXS-XXL

Ottobock Manu Rheuma 4023
45,00 / 55,80 €

Ihoystävällisestä ja hengittävästä materiaalista valmistettu kevyt rannetuki. Säädettävä peukalonhanka ja pehmeä muovilasta tukevat rannetta miellyttävästi.

Käyttöalueet: Tukee rannetta esim. kiputiloissa, reumatologisissa sairauksissa ja osteoporoosin oireissa.

Koot: XXS-XXL
 

Ottobock Manu Rheuma Polex, Peukalollinen rannetuki 4025
60,73 / 75,30 €

Keskikova, harmaa muovilasta, jossa spiraalijousi peukalolle. Tarranauhat on sijoitettu estämään mahdollista värttinähermon päähän kohdistuvaa painetta. Säädettävän peukalohangan ja kääntösolkien ansiosta helppo pukea.

Käyttöalueet: Rannetta ja peukaloa stabiloiva yhdistelmätuki esim. reumatologisissa sairauksissa ja artroosin oireisiin.

Koot: XS-XXL

Camp Basic, Peukalollinen rannetuki 27442
50,14 / 62,17 €

Yksilöllisesti suunniteltu rannetuki, joka tukee peukaloa olematta kuitenkaan kömpelö. Innovatiivisesti suunniteltu peukalo-osa muotoilee thenaralueen lihaksia ja takaa hyvän istuvuuden. Peukalo pysyy levossa perusasennossa. Volaaripuolella on irrotettava ja muotoiltava alumiinilasta. Joustava, muovinen peukalolasta antaa lisätukea. Perusmallin tarrakiinnityksen ansiosta koon valinta on joustavampaa.

Käyttöalueet: Käytetään posttraumaattisesti, reumatologisissa sairauksissa, instabiliteetissa ja keventämään kuormitusta.

Koot: XS-XL
 

Camp Bromsa Rannetuki 28240
30,83 / 38,23 €

Tuki, jossa on dorsaalipuolella kaksi joustavaa muovilastaa. Lastat ja leveä kiinnitysnauha rajoittavat ranteen dorsaalifleksiota. Stabiliteettia säädetään yksinkertaisesti käyttämällä joko yhtä tai kumpaakin lastaa tai asettamalla kiinnitysnauha enemmän proksimaalisesti tai distaalisesti. Volaaripuolella ei ole lastaa, mikä helpottaa muita käden toimintoja.

Käyttöalueet: Käytetään keventämään ekstensoreiden kuormitusta ja lateraalissa epikondyliitissä (n.k. tenniskyynärpää).

Koot: S-XL

Camp Wrist Lacer, lyhyt malli 28571
30,93 / 38,35 €

Erittäin stabiili rannetuki, jossa on muotoiltavat alumiinilastat sekä volaari- että dorsaalipuolella. Tuki tukee myös kyynärluuta. Valmistettu kestävästä mokkajäljitelmästä ja vuorattu hengittävällä materiaalilla. Säädettävä peukalonauha. Nyöritys helpottaa tuen kiinnitystä ja säätämistä. Se on helppo avata ja sulkea yhdellä kädellä. Volaaripuolen pehmuste lisää käyttömukavuutta. Tukea on saatavana kahta väriä. Malli on 20 cm pitkä.

Käyttöalueet: Käytetään posttraumaattisesti, post-operatiivisesti, reumatologisissa
sairauksissa ja spastisiteetissa.

Koot: XS-XL

Camp Selection Peukalorannetuki 35206
47,81 / 59,28 €

Selection pehmeä ja joustava rannetuki on valmistettu sileästa, modernista, ihoa myötäilevästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää, sekä tuntuu mukavalta sitä vasten. Peukalo-osa antaa tukevan materiaalinsa ansiosta hyvän tuen peukalolle, sekä pitää sen neutraalissa asennossa. Selectionin peukalo-rannetuessa on muotoiltu muovinen tukilasta volaaripuolella ja joustavampi suora muovilasta dorsaalipuolella. Tukilastat voidaan irrottaa. Kaksioisainen kiinnitys tekee tuen avaamisen ja sulkemisen helpoksi yhdellä kädellä. Peukalo-osan voi myös säätää. Materiaalia voi muotoilla saksilla optimaalisen istuuvuden löytämiseksi.

Käyttöalueet: Kun rannetta ja peukaloa tarvitsee suojata rasitukselta esim. tulehdukset, työssä aiheutuvat rasitusvammat, sekä reumaattiset tai kulumaan liittyvät muutokset.

Koot: S-XL
 

Camp Basic Rannetuki 27446
36,56 / 45,33 €

Rannetuki, jossa on rannetta tukeva nauha. Leveän proksimaalisen nauhan ansiosta koon valinta on joustavampaa. Avoin malli helpottaa tuen pukemista ja riisumista. Volaaripuolella on irrotettava ja muotoiltava alumiinilasta. Tuki on pikkusormen puolelta hieman korkeampi ja tukee ulnaarisesti.

Käyttöalueet: Käytetään posttraumaattisesti, reumatologisissa sairauksissa, instabiliteetissa ja keventämään kuormitusta.

Koot: XS-XL