Nilkkatuet

Camp Cool Gel Nilkkatuki 28179
60,36 / 74,85 €

Nilkkatuki, joka immobilisoi, viilentää ja kompressoi nilkkaa sekä vähentää turvotusta akuutin nilkannyrjähdyksen jälkeen. Siinä on kompressioon tarkoitetut ilmatäytteiset tyynyt sekä irrotettavat geelityynyt, joita voi käyttää kylmäpussin tavoin. Tuki on helppo säätää nilkan ympärykselle sopivaksi ja se sopii käytettäväksi yhdessä useimpien kenkien kanssa.

Käyttöalueet: Akuutit tai krooniset nilkan alueen vammat.

Koot: M ja L

Camp ASO EVO Quatro Nilkkatuki 28192
57,90 €/71,80 €

Stabiili nilkkatuki joka mahtuu vielä paremmin jalkineeseen kuin ASO EVO. Jalkapöydän ympärillä oleva materiaali on valmistettu siten, että se sallii normaalin dorsaali-plantaarifleksion. Jäykät naylonnauhat jalkaterän ympärillä muistuttavat teippausta ja ne estävät jalan supinaatiota/pronaatiota. EVO Quatrossa nylonnauhat tukevat kantaluuta inversiossa/eversiosuunnassa enemmän kuin tavallinen ASO. Ylempi osa on vahvistettu muovimansetilla antaen lisäsuojaa vaikeille nilkannyrjähdyksille. Mansetti on päällystetty CoolFlex-materiaalilla tehden tuen mukavan tuntuiseksi. Tuessa on myös käytetty nahkajäljitelmää, mikä estää sen liukumista.

Käyttöalueet: Akuutti tai pitkäkestoinen nilkan instabiliteetti, ennaltaehkäisevästi urheilussa, nilkan nyrjähdykset, subtalar-nivelen instabiliteetti.

Koot: XS-XXL

Camp ASO EVO Nilkkatuki 28189
57,92 / 71,82 €

Matalaprofiilinen ja tukeva nilkkatuki, jossa on edessä stabiloiva nyöritys. Nailonnauhojen asettelu muistuttaa teippausta ja ne stabiloivat nilkkaa supinaatiossa/pronaatiossa. ASO EVO:n nauhat tukevat kantaluuta inversiossa/eversiossa paremmin kuin tavallinen ASO. Ortoosin suu on vahvistettu muovimansetilla, minkä ansiosta se tukee myös ylempää nilkkaniveltä. Ortoosin sisäpuolella akillesjänteen kohdalla on lisäksi mukavantuntuinen vahvistettu CoolFlex-pehmuste. Ympärysmitta otetaan kantaluun apexin ja malleolien päältä.

Käyttöalueet: Akuutti tai pitkäkestoinen nilkan instabiliteetti, ennaltaehkäisevästi urheilussa, nilkan nyrjähdykset, subtalar-nivelen instabiliteetti.

Koot: XS-XXL

Camp ASO Nilkkatuki lastoilla 28185
56,90 / 70,56 €

Matalaprofiilinen ja stabiili nilkkatuki. Edessä on tukeva nyöritys. Joustamattomien nylonnauhojen asettelu muistuttaa teippausta ja estää jalan supinaation. Nauhoja säädetään vamman mukaan. Tämä malli tukee nilkkaa erityisen hyvin ulko- ja sisäpuolella olevien, irrotettavien muovilastojensa ansiosta. Ortoosin sisäpuolella akillesjänteen kohdalla on lisäksi mukavantuntuinen vahvistettu CoolFlex-pehmuste. Ympärysmitta otetaan kantaluun apexin ja malleolien päältä.

Käyttöalueet: Akuutit ja pitkäkestoiset jalan instabiliteetit ja urheilussa ennaltaehkäisevästi.

Koot: XS-XXL

Camp Stabil Soft Nilkkatuki 28184
41,77 / 51,79 €

Stabiili nilkkatuki, jossa on nilkan ympärillä yksinkertaiset kiinnitysnauhat. Polypropeenista valmistetut sivutuet on muotoiltu anatomisesti. Sisämateriaali on T-vaahtokumia, joka muotoutuu säären mukaan. Tukea käytetään yhdessä tukevan kengän kanssa.

Käyttöalueet: Akuutit ja pitkäkestoiset nilkan instabiliteetit.

Koot: yksi koko 

 

Ottobock Malleo Sensa Nilkkatuki 50S5
53,60 / 66,45 €

Malleo Sensa lievittää kipua ja tarjoaa tukea vamman tai tulehduksen kipeyttämään nilkkaan rajoittamatta liikkumisvapautta. Erinomaisen istuvuuden ansiosta sitä voidaan käyttää kengän sisällä. Innovatiivinen SKINGUARD®-materiaali, jonka integroidut antibakteeriset kuidut varmistavat optimaalisen hygienian ja erinomaisen käyttömukavuuden. Koko valitaan mittaamalla nilkan ympärys.

Käyttöalueet: Akuutti tai pitkäkestoinen nilkan instabiliteetti.

Koot: XS-XXL