Kaulatuet

DJO Global Adams Collar 79-8326X
14,90 / 18,50 €

Kaularangantuki tarjoaa keskijäykkää tukea käytettäväksi esim. pehmytkudosvammojen tukena. Kaularangantuki sisältää muotoutuvia polystyreenihelmiä, jotka takaavat optimaalisen istuvuuden ja maksimoi käyttömukavuuden. Polystyreenihelmet mahdollistavat tuen pesun ja nopean kuivumisen. Pintamateriaali on 100 % puuvillaa, joka on hengittävä ja miellyttävä ihoa vasten. Kaularangantuki on helppokäyttöinen tarrakiinnityksensä ansiosta. Tuki saatavana myös muovilastalla varustettuna.

Käyttöalueet: Käytetään tilapäisesti vähentämään kaularangan kuormitusta esim. niskan kiputiloissa, reumatologisten sairauksien ja pehmytkudosvammojen yhteydessä.

Koot: S-L

Camp Kaularangantuki, suora 47010, 47011
13,25 / 16,43 €

Pehmeäntuntuinen kaularangantuki, joka vähentää kuormitusta kaularangassa sekä antaa niskalle tukea. Tuki voidaan kiinnittää edestä tai takaa. Kangas on pääasiallisesti puuvillaa. Ei sisällä lateksia. Väreinä harmaa ja sininen.

Käyttöalueet: Käytetään tilapäisesti vähentämään kaularangan kuormitusta esim. niskan kiputiloissa ja reumatologisten sairauksien yhteydessä.

Koot: XS-L

Camp Kaularangantuki, muotoiltu 47012, 47013
13,25 / 16,43 €

Pehmeäntuntuinen anatomisesti muotoiltu kaularangantuki, joka vähentää kuormitusta kaularangassa sekä antaa niskalle tukea. Tuki mukailee leuan ja rintakehän muotoja ja tuntuu mukavalta. Kangas on pääasiallisesti puuvillaa. Ei sisällä lateksia. Väreinä harmaa tai sininen.

Käyttöalueet: Käytetään tilapäisesti vähentämään kaularangan kuormitusta esim. niskan kiputiloissa ja reumatologisten sairauksien yhteydessä.

Koot: XS-L

Thuasne Ortel C1 Anatomic
30,65 / 38,00 €

Anatomisesti muotoiltu. Tarkasti säädettävä tarrakiinnityksellä. Kolme korkeusvaihtoehtoa. Mukava käytössä. Voidaan käsinpestä miedolla pesuaineella.

Käyttöalueet: Lievät nyrjähdykset, kaulan nivelkuluma.

Koot: Valittavissa kolme korkeutta (7,5 cm, 9 cm ja 11 cm) ja kolme pituutta.