Muut

Pyörätuolin käyttäjille lämmin ja pehmeä sekä helposti puettava pussi.

 

LÄMPÖ HUOPA ESIM. SÄHKÖMOPON KÄYTTÄJILLE
173,39 € veroton / 215 € verollinen
ROLKO THERMO LÄMPÖPUSSI PYÖRÄTUOLIN KÄYTTÄJILLE
ROLKO THERMO LÄMPÖPUSSI POYÖRÄTUOLIN KÄYTTÄJILLE
217,74 € veroton / 270 € verollinen
Rollaattori Banjo
116,93 € veroton / 145,00 € verollinen

Dolomite Banjo rollaattori soveltuu hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöön suurempien pyöriensä ansiosta. Korkeudensäätö 71-98 cm. Max. kuormitus 130 kg. Tuotteen paino 9 kg. Voidaan säilyttää pystyasennossa kokoontaitettuna. Lisävarusteina saatavana tilauksesta mm. kori, tarjotin ja keppiteline.

Käyttöalueet: Rollaattori antaa tukea ja varmuutta kävelyyn, kun tasapaino on heikentynyt

Koot: Yksi koko, säätömahdollisuus

Rollaattori Soprano
237,90 € veroton / 295,00 € verollinen

Dolomite Soprano on isopyöräinen, tukeva ja vakaa rollaattori, joka soveltuu erityisen hyvin myös ulkokäyttöön ja päällystämättömille teille. Voidaan varastoida ja säilyttää pystyasennossa kasaan taitettuna. Istuimen voi nostaa pystyyn, mikä antaa lisää tilaa jaloille kävellä. Istuinkorkeus 62cm. Max. kuormitus 160 kg. Lisävarusteina saatavana tilauksesta mm. kori, tarjotin, keppiteline ja yhdenkäden työntökahvat

Käyttöalueet: Rollaattori antaa tukea ja varmuutta kävelyynn, kun tasapaino on heikentynyt

Koot: Yksi koko

Rollaattori Melody
166,13 € veroton / 206,00 € verollinen

Dolomite Melody on kevyt, mutta tukeva teräsrunkoinen rollaattori. Max. kuormitus 135 kg. Lisävarusteena saatavana tilauksesta mm. kori, tarjotin, keppiteline ja yhdenkäden työntökahvat.

Käyttöalueet: Rollaattori antaa tukea ja varmuutta kävelyyn, kun tasapaino on heikentynyt

Koot: Kolme kokoa

Rollaattori Jazz
224,19 € veroton / 278,00 € verollinen

Dolomite Jazz on kevyt rollaattori, joka on voittanut useita muotoilupalkintoja. Jazz on tyylikäs, helppokäyttöinen ja siinä on paljon tilaa jaloille. Lisäksi tuotteessa on tilava kori. Jarrut on integroitu rungon sisään. Voidaan säilyttää pystyasentoon kokoontaitettuna. Lisävarusteita mm. tarjotin ja keppiteline on saatavilla tilauksesta. 

Käyttöalueet: Rollaattori antaa tukea ja varmuutta kävelyyn, kun tasapaino on heikentenyt

Koot: Yksi koko

Sukanvetolaite lyhyt 8060
34,27 € veroton /42,50 € verollinen

Sukanvetolaitteen avulla liikuntarajoitteiset henkilöt voivat pukea ylleen nilkka-, polvi- tai tukisukat. Sopii erityisesti niille, joilla on selkä-, lantio- tai polvivaivoja. Lyhyt sukanvetolaite on joustava ja pituutta sillä on 40 cm. Materiaaleina kankaassa polyamidia ja muoviosat polypropyleeniä.

Käyttöalueet: Avustaa sukan pukemisessa. Sopii pitkien ja lyhyiden sukkien pukemiseen

Koot: Yksi koko

Virtsapullo 'sorsa'
12,09 € veroton / 15,00 € verollinen

Kannellinen virtsapullo miehille. Tilavuudeltaan 1 litra. Valmistettu polypropyleenistä, ei sisällä lateksia. Pesu vedellä ja desinfioivalla pesuaineella.

Koot: Yksi koko

Matkakävelykeppi rannelenkillä
37,09 € veroton / 46,00 € verollinen

Neljään osaan taittuva, säädettävä kävelykeppi sopii hyvin mukaan matkoille. Kepin korkeussäätö 83-93 cm välillä. Sormilovellinen kädelle miellyttävästä materiaalista tehty kädensija. Kävelykeppi on valmistettu alumiiniputkista ja liitetty toisiinsa joustavalla kuminauhalla. Keppi on helppo taittaa ja se liittää eri osat toisiinsa kun se on avattu.

Käyttöalueet: Taitettava kävelykeppi on helppo pitää mukana ja on aina käytettävissä, kun tukea tarvitaan.

Koot: Yksi koko

Kävelykepin pidike
18,55 € veroton / 23,00 € verollinen

Kävelykepinpidike mahdollistaa kävelykepin ripustamisen lähes kaikkialle. Soveltuu paksuudeltaan 19-25 mm keppeihin. Koukkuosa soveltuu kepin ripustamiseen esim. tuolin selustaan,ovenkahvaan, taskuun, ostoskärryn sivustalle tai vaikkapa hattuhyllyn reunalle. Tasainen puoli soveltuu vastaavasti kepin ripustamiseen vaakatasossa olevaan alustaan kuten pöydän reunaan.

Koot: Yksi koko

Rannelenkki kävelykeppiin
4,84 € veroton / 6,00 € verollinen

Rannelenkki sopii käytettäväksi kaikissa kävelykepeissä.

Koot: Yksi koko

SafeHip Active Lonkkasuojavyö 726
90,32 € veroton / 112,00 € verollinen

SAFEHIP® Active on ainutlaatuinen vaatteiden päälle puettava lonkkasuojavyö, jossa on kiinteät, pehmeät suojat. Kätevän ja pitävän Valcro-tarrakiinnityksen ansiosta suoja on helppo ja nopea pukea sekä riisua. Lonkkasuojavyö sopii erinomaisesti käytettäväksi ulkoilun ja kuntoutuksen yhteydessä. Lonkkasuojavyö on tukivyömäinen, joten se tukee myös alavatsaa ja selkää. Materiaali on polyesterin (85 %) ja elastaanin (15 %) sekoitus. Activen korkeus edestä on 17 cm ja takaa 26 cm. SafeHip -mallisto on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty.

Käyttöalueet: Lonkkamurtumien ehkäisy

Koot: S-XXL

SafeHip AirX Open Inko Lonkkasuojahousut 850
76,61 € veroton / 95,00 € verollinen

SAFEHIP® -lonkkasuojat on tarkoitettu lonkkamurtumien ehkäisyyn henkilöille, joilla on kasvanut riski murtumille. Tällaisessa riskiryhmässä ovat henkilöt, joilla on aiemmin ollut lonkkamurtuma tai jotka sairastavat osteoporoosia. Riskiryhmään kuuluvat myös tasapainoon vaikuttavaa sairautta kuten Alzheimeria, Parkinsonia tai Ménièren tautia sairastavat henkilöt. Lonkkasuojahousut ovat huomaamattomat ja niitä on helppo käyttää. Materiaali on puuvillan (78%), polyamidin (14%) ja elastaanin (8%) sekoitus. Tuote soveltuu naisille ja miehille. SafeHip -mallisto on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty.

Käyttöalueet: Lonkkamurtumien ehkäisy

Koot: XS-XXL

Restoraattori
68,55 € veroton / 85,00 € verollinen

Restoraattori eli polkulaite soveltuu jalkojen ja käsien kuntoutukseen. Portaaton vastuksensäätö. Tuote pysyy hyvin paikoillaan jaloissa olevien kumitassujen ansiosta. Polkimien hihnoissa säädettävissä kaksi kokoa.

Käyttöalueet: Soveltuu hyvin jalkojen ja käsien kuntoukseen ja kunnon ylläpitoon.

Koot: Yksi koko

Tuisku Heel Liukuesteet
21,77 € veroton / 27,00 € verollinen

Suomessa suunnitellut kenkien liukuesteet. Helppokäyttöiset, tarrakiinnityksellä ja kovametallinastoilla varustetut kantaliukuesteet.

Käyttöalueet: Antaa pitoa lumisella ja jäisellä pinnalla.

Koot: Kaksi kokoa

Kepinpääkumit
5,64 € veroton / 7,00 € verollinen

Kepinpääkumi kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Malleina umpinainen ja kiinteällä jääpiikillä varustetulle kepille reiällinen malli. Väreinä harmaa ja sininen. Saatavana myös kiinteällä jääpiikillä varustettu malli.

Koot: 18 ja 22 mm

Isdubb Jääpiikki
12,74 € veroton / 15,80 € verollinen

Metallinen, kääntyvä jääpiikki kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Piikki on helppo nostaa ylös kun sitä ei tarvita esim. sisätiloissa.

Käyttöalueet: Parantaa turvallisuutta lumisella ja liukkaalla pinnalla.

Koot: Yksi koko

Kyynärsauvat
ilman jääpiikkiä 45,00 € / kiinteällä jääpiikillä: 60 €

Kevytmetalliset kyynärsauvat säädettävällä korkeudella. Jääpiikit myydään erikseen. Väreinä sininen, punainen, musta ja metalli. Saatavana kaksi mallia: ilman jääpiikkiä ja kiinteällä jääpiikillä varustettu malli. Jääpiikkejä on myytävissä erikseen malleihin, joissa ei ole kiinteää jääpikkiä.

Käyttöalueet: Kun halutaan poistaa tai vähentää raajan kuormitusta esim. polvi- ja nilkkavammojen jälkeen.

Koot: Aikuisten ja lasten malli

Kävelykepit
ilman jääpiikkiä 35,00 € / kiinteällä jääpiikillä: 50 €

Kevyt, alumiininen kävelykeppi. Anatominen kahvan muotoilu. Kävelykeppi sopii käytettäväksi silloin, kun tukea tarvitaan vain vähän. Useita eri värejä. Saatavana kaksi mallia: ilman jääpiikkiä ja kiinteällä jääpiikillä varustettu malli. Jääpiikkejä on myytävissä erikseen malleihin, joissa ei ole kiinteää jääpiikkiä.

Käyttöalueet:  Antaa tukea esim. pienen huimauksen aiheuttaman epävarmuuden vähentämiseksi.

Koot: Korkeus säädettävissä
 

Camp Elements Stretch-UP Plantaarifaskiittisukka 34108
44,41 € veroton / 55,06 € verollinen

Elements Stretch-UP on tarkoitettu käytettäväksi yöllä tai levossa muuhun aikaan Plantaarifaskiitin hoitoon. Venyttää aktiivisesti ja kontrolloidusti plantaarifaskiaa sen anatomiseen pituuteensa yön aikana. Sukka venyttää jalkapohjan rakenteita ja lievittää jänteisiin kohdistuvaa rasitusta jalassa sekä vähentää tai poistaa voimaakkaan kivuntunteen ensimmäisten askelten aikana aamulla tai levon jälkeen.

Käyttöalueet: Plantaarifaskiitti

Koot: S-L

Ottobock Hallux Valgus Combo ComforT 510
28,23 € veroton / 35,00 € verollinen

Isonvarpaan nivelen asentoa korjaava tuki, joka pitää isonvarpaan oikeassa asennossa ja lievittää kipua. Isonvarpaan lihastyö tehostuu ohjauksen avulla, sopii myös yökäyttöön. Kiinnitys nilkan ympärille.

Käyttöalueet: Isonvarpaan virheasento, Hallux Valgus (vaivasenluu). Voi käyttää myös leikkauksen jälkeen.

Koot: Yksi koko